B82 Virum

Fodboldklubben B82 Virum

Det sociale og glæden ved at spille fodbold er i højsædet.
Alle spiller kampe, og ingen er faste bænkevarmere.

Vores filosofi omkring fodbold er, at det sociale og glæden ved at spille fodbold giver et fasttømret hold med et godt kammeratskab. Et fornuftigt sammensat trænerteam omkring hvert hold med masser af boldleg giver et homogent hold, sammenhold og venskab, hvor resultaterne ikke er det eneste der tæller.

Glimt fra dagligdagen i B82

Vi kan starte fodbolden op igen!

Lagt op den 09-05-2020 13:11

Kære alle

Så lysner det. Vores statsminister har torsdag aften meddelt at vi kan starte fodbolden op igen!

MEN MEN MEN, det vil blive under nogle restriktioner som bliver udstukket fra sundhedsmyndighederne, afspritning af udstyr, håndvask mm. Yderligere ser det ud til at der foreløbig er noget omkring grupperinger på max 10 personer uanset banestørrelser. Det vil gælde alle hold i klubben.


Alle restriktioner og forholdsregler samler vi sammen, vi skal have kontakt til kommunen på mandag; de skal åbne banerne op officielt og de skal kridte baner. Bestyrelsen holder møde mandag og lægger en plan for vores træninger, finder forhåbentlig fornuftige løsninger til at sikre en eller anden form for træning indenfor de udstukne rammer. Derefter skal holdledere og trænere informeres og I skal informeres om hvordan vi kan åbne op på en sikker måde.

Oven i alt dette kommer der noget med stævner/kampe som DBU skal finde ud af, men med grupperestriktionerne ser det ikke helt så lyst ud for breddefodbolden inden sommerferien.


Men vi arbejder på højtryk og håber på, at vi kan komme i gang hurtigst muligt med træningen så vi kan få set hinanden igen i en eller anden form. Vi gør alt hvad vi kan for at få jer i gang. I hører fra os når vi er klar.


Glade fodboldhilsner

B82, Bestyrelse og Kluboffice

Adam og Michael


Du se flere glimt fra dagligdagen på vores blog!

Træning skal være leg

B82 ønsker, at der i al træning lægges vægt på, at indlæringen foregår på en sjov og udviklende måde og med alsidig kropsudfoldelse. Herved får børnene tilgodeset deres fysiske og sociale udvikling og får samtidig skabt det bedste grundlag for at kunne udvikle sig alsidigt rent fodboldmæssigt. Derfor lægges hovedvægten af træningen på organiseret leg med bold.

Træning skal være afvekslende

B82 lægger vægt på, at indlæringen foregår på en sjov og udviklende måde med spillernes ønsker i centrum - i størstedelen af tiden. Træningen består af både teknisk træning og begyndende taktiske elementer. Alsidigheden i øvelsesvalget øger spillernes tekniske formåen og forbedrer deres evne til at tænke fodbold.

Træning skal indeholde ’Én bold per spiller’

B82 ønsker at fremme den tekniske fodbold, og som udgangspunkt foregår træningen derfor med én bold per spiller. Det tilstræbes altså, at al træning foregår med bold, og for de yngste årgange laves ingen konditionstræning. Her fokuseres i stedet udelukkende på teknisk træning.

Træning i at spille flere pladser

B82 opfordrer til, at vores trænere lærer spillerne at spille mange forskellige pladser. For tidlig specialisering mindsker børnenes tekniske formåen på længere sigt og giver ingen fodboldmæssige fordele. Det tilstræbes derudover, at alle spillere - i kampsituationer - prøver at spille flere forskellige pladser. Det giver større muligheder for individuel udvikling og skaber på sigt bedre fodboldspillere.

Betofis
Sportified