B82 Virum

B82 Børneklub

Fodboldklubben B82 Virum

Det sociale og glæden ved at spille fodbold er i højsædet. Alle spiller kampe, og ingen er faste bænkevarmere.

Vores filosofi omkring fodbold er, at det sociale og glæden ved at spille fodbold giver et fasttømret hold med et godt kammeratskab. Et fornuftigt sammensat trænerteam omkring hvert hold med masser af boldleg giver et homogent hold, sammenhold og venskab, hvor resultaterne ikke er det eneste der tæller.

Glimt fra dagligdagen i B82

DBU Fodboldskole er tilbage!

Lagt op den 30-10-2023 20:18

BREAKING NEWS!


DBU Fodboldskole er tilbage!


B82 afholder DBU Fodboldskole i uge 27 2024!

Denne gang bliver det for årgang 2012; 2013; 2014; 2015; 2016 og 2017!


Billetterne sættes til salg fra 1. november kl. 10:00. De koster 1.079 kr. og kan købes lige her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/

Bemærk at prisen stiger med 100 kroner, otte uger før fodboldskolen starter.


Vi glæder os til at se jer på banen!


Du se flere glimt fra dagligdagen på vores blog!

Træning skal være leg

B82 ønsker, at der i al træning lægges vægt på, at indlæringen foregår på en sjov og udviklende måde og med alsidig kropsudfoldelse. Herved får børnene tilgodeset deres fysiske og sociale udvikling og får samtidig skabt det bedste grundlag for at kunne udvikle sig alsidigt rent fodboldmæssigt. Derfor lægges hovedvægten af træningen på organiseret leg med bold.

Træning skal være afvekslende

B82 lægger vægt på, at indlæringen foregår på en sjov og udviklende måde med spillernes ønsker i centrum - i størstedelen af tiden. Træningen består af både teknisk træning og begyndende taktiske elementer. Alsidigheden i øvelsesvalget øger spillernes tekniske formåen og forbedrer deres evne til at tænke fodbold.

Træning skal indeholde ’Én bold per spiller’

B82 ønsker at fremme den tekniske fodbold, og som udgangspunkt foregår træningen derfor med én bold per spiller. Det tilstræbes altså, at al træning foregår med bold, og for de yngste årgange laves ingen konditionstræning. Her fokuseres i stedet udelukkende på teknisk træning.

Træning i at spille flere pladser

B82 opfordrer til, at vores trænere lærer spillerne at spille mange forskellige pladser. For tidlig specialisering mindsker børnenes tekniske formåen på længere sigt og giver ingen fodboldmæssige fordele. Det tilstræbes derudover, at alle spillere - i kampsituationer - prøver at spille flere forskellige pladser. Det giver større muligheder for individuel udvikling og skaber på sigt bedre fodboldspillere.

Banefordeling og kort over B82
Betofis

Tak til klubbens sponsorer!

  • EuroAccident
  • SjernBank
  • Føtex
Sportified